Luhta Aniksar

Luhta softshell-takki naisille
Vettä hylkivä softshell-takki kevääseen ja syksyyn. Kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä ulkoilussa. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas vesisateella, sillä kevyet vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Huppu tarjoaa lisäsuojaa sadekuuron yllättäessä, mutta sen voi helposti irrottaa, kun sää jälleen kirkastuu ja tuuli tyyntyy. Pitkästä mallista huolimatta kaksisuuntainen vetoketju takaa riittävän liikkumavapauden. Takki on kuin luotu ulkoilmaretkiä varten!
Lisätietoa
Weight 0.5200
Kuvaus Vettä hylkivä softshell-takki kevääseen ja syksyyn. Kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä ulkoilussa. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas vesisateella, sillä kevyet vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Huppu tarjoaa lisäsuojaa sadekuuron yllättäessä, mutta sen voi helposti irrottaa, kun sää jälleen kirkastuu ja tuuli tyyntyy. Pitkästä mallista huolimatta kaksisuuntainen vetoketju takaa riittävän liikkumavapauden. Takki on kuin luotu ulkoilmaretkiä varten!
Long Description Luhta softshell-takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Vetoketjullisia taskuja. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä helma. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani