Luhta Annala

Luhta takki naisille
Kevyt tikkitakki kuuluu välikausimuodin peruspilareihin. Ulkoiluhousujen kanssa printtitakista syntyy sporttinen kokonaisuus, mutta yhtä hyvin se sopii jokapäiväiseen kaupunkikäyttöön. Kukkakuosi vie ajatukset kesään, auringonpaisteeseen ja kukkien tuoksuun. Keveydestään huolimatta untuvajäljitelmätoppaus tuo kaivattua lämpöä koleisiin päiviin, kun kesä antaa vielä odottaa itseään. Vettä hylkivän pintakäsittelyn ansiosta takki on toimiva ratkaisu myös kevyellä sateella.
Lisätietoa
Weight 0.5100
Kuvaus Kevyt tikkitakki kuuluu välikausimuodin peruspilareihin. Ulkoiluhousujen kanssa printtitakista syntyy sporttinen kokonaisuus, mutta yhtä hyvin se sopii jokapäiväiseen kaupunkikäyttöön. Kukkakuosi vie ajatukset kesään, auringonpaisteeseen ja kukkien tuoksuun. Keveydestään huolimatta untuvajäljitelmätoppaus tuo kaivattua lämpöä koleisiin päiviin, kun kesä antaa vielä odottaa itseään. Vettä hylkivän pintakäsittelyn ansiosta takki on toimiva ratkaisu myös kevyellä sateella.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.
Materiaalit 100% polyesteri