Luhta Annala LD

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Lisätietoa
Weight 0.5100
Kuvaus Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Materiaaliteknologia Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.
Materiaalit 100% polyesteri