Luhta Annesby

Luhta hame naisille
Vapaa-ajalle, viikonloppuihin ja kesämatkoille - Luhdan hame on täydellinen valinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Joustava vyötärönauha on varustettu säädettävillä nyöreillä, ja elastinen materiaali takaa optimaalisen istuvuuden. Kaarevat leikkaukset tekevät hameesta todella kauniin ja sporttisen!
Lisätietoa
Weight 0.2900
Kuvaus Vapaa-ajalle, viikonloppuihin ja kesämatkoille - Luhdan hame on täydellinen valinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Joustava vyötärönauha on varustettu säädettävillä nyöreillä, ja elastinen materiaali takaa optimaalisen istuvuuden. Kaarevat leikkaukset tekevät hameesta todella kauniin ja sporttisen!
Long Description Luhta hame naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 70% polyesteri, 28%CV, 2% elastaani