Luhta Annikkala

Luhta takki naisille
Trendikkäästi tikattu bomber-takki rentoon ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Naisten takin kevyt toppaus tuo pientä lisälämpöä ja pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa sivujen vetoketjutaskuissa.
Lisätietoa
Weight 0.4500
Kuvaus Trendikkäästi tikattu bomber-takki rentoon ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Naisten takin kevyt toppaus tuo pientä lisälämpöä ja pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa sivujen vetoketjutaskuissa.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kevyt toppaus. Vetoketjullinen tasku. Tikattuja osioita. Säädettävä kaulus. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri