Luhta Annila

Luhta takki naisille
Trendikkäästi tikattu ulkoilutakki rentoon ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Naisten takin kevyt toppaus tuo pientä lisälämpöä ja pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa sivujen vetoketjutaskuissa. Hihat ja sivut on valmistettu joustavasta materiaalista, joka täydentää käyttömukavuuden.
Lisätietoa
Weight 0.3600
Kuvaus Trendikkäästi tikattu ulkoilutakki rentoon ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Naisten takin kevyt toppaus tuo pientä lisälämpöä ja pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa sivujen vetoketjutaskuissa. Hihat ja sivut on valmistettu joustavasta materiaalista, joka täydentää käyttömukavuuden.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kevyt toppaus. Vetoketjullisia taskuja. Sisätasku. Tikattuja osioita. Säädettävä kaulus. Säädettävät hihansuut. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon