Luhta Anomaa

Luhta midlayer takki naisille
Kun liikkumavapaus ratkaisee. Huippujoustavien materiaalien yhdistelmä tekee tästä midlayeristä kaikkien aikojen mukavimman välikerrostakin. Kangas ei jousta ainoastaan kahteen, vaan kaikkiaan neljään suuntaan, mikä takaa täydellisen liikkumavapauden ja optimaalisen käyttömukavuuden. Se palaa kuitenkin aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Laadukas kangas selviää minkä tahansa ulkoiluaktiviteetin asettamista haasteista.
Lisätietoa
Weight 0.3200
Kuvaus Kun liikkumavapaus ratkaisee. Huippujoustavien materiaalien yhdistelmä tekee tästä midlayeristä kaikkien aikojen mukavimman välikerrostakin. Kangas ei jousta ainoastaan kahteen, vaan kaikkiaan neljään suuntaan, mikä takaa täydellisen liikkumavapauden ja optimaalisen käyttömukavuuden. Se palaa kuitenkin aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Laadukas kangas selviää minkä tahansa ulkoiluaktiviteetin asettamista haasteista.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 24% polyesteri, 74% puuvilla, 2% elastaani