Luhta Antamois

Luhta midlayer takki naisille
Tämän välikerrostakin tyylikäs raitakuviointi huokuu ajatonta klassisuutta. Jotta takki ei jää käyttömukavuudessakaan alakynteen, se on valmistettu miellyttävästä, joustavasta stretch-materiaalista, jonka etuna on myös, että kosteus haihtuu siitä nopeasti. Ilman vuoria tuote on erityisen kevyt päällä. Äärimmäisen monikäyttöinen välitakki, jolla teet aina tyylikkään vaikutuksen.
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Tämän välikerrostakin tyylikäs raitakuviointi huokuu ajatonta klassisuutta. Jotta takki ei jää käyttömukavuudessakaan alakynteen, se on valmistettu miellyttävästä, joustavasta stretch-materiaalista, jonka etuna on myös, että kosteus haihtuu siitä nopeasti. Ilman vuoria tuote on erityisen kevyt päällä. Äärimmäisen monikäyttöinen välitakki, jolla teet aina tyylikkään vaikutuksen.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani