Luhta Antila

Luhta pikeepaita naisille
Luhdan pikeepaita edustaa modernia versiota klassisesta tyylistä. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta kaksiosainen ilme kukkakuoseineen ja raitoineen puhaltaa paitaan uusia tuulia. Slim fit -malli istuu täydellisesti ja takaa käyttömukavuuden neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta.
Lisätietoa
Weight 0.2600
Kuvaus Luhdan pikeepaita edustaa modernia versiota klassisesta tyylistä. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta kaksiosainen ilme kukkakuoseineen ja raitoineen puhaltaa paitaan uusia tuulia. Slim fit -malli istuu täydellisesti ja takaa käyttömukavuuden neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta.
Long Description Luhta poolopaita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani