Luhta Antreala

Luhta toppi naisille
Täydellinen valinta sporttisen muodikkaaseen tyyliin: Luhdan klassinen hihaton pikeepaita. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä. Kehon tuottama kosteus haihtuu kankaasta nopeasti, joten miellyttävä ja kuiva olo säilyy hetkestä toiseen. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät Luhdan paidasta uuden lempivaatteen - niin aktiiviseen kuin rentoonkin vapaa-aikaan.
Lisätietoa
Weight 0.1200
Kuvaus Täydellinen valinta sporttisen muodikkaaseen tyyliin: Luhdan klassinen hihaton pikeepaita. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä. Kehon tuottama kosteus haihtuu kankaasta nopeasti, joten miellyttävä ja kuiva olo säilyy hetkestä toiseen. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät Luhdan paidasta uuden lempivaatteen - niin aktiiviseen kuin rentoonkin vapaa-aikaan.
Long Description Luhta toppi naisille. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 100% polyesteri