Luhta Antskog Ld

Luhta mekko naisille
Luhdan pikeemekko lunastaa paikkansa sporttisten kesävaatteiden joukossa. Pikeekaulus, nappilista ja sivuhalkiot edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta raidat puhaltavat mekkoon uusia tuulia. Mikä parasta: neljään suuntaan joustava stretch-materiaali maksimoi käyttömukavuuden. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Lisätietoa
Weight 0.2100
Kuvaus Luhdan pikeemekko lunastaa paikkansa sporttisten kesävaatteiden joukossa. Pikeekaulus, nappilista ja sivuhalkiot edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta raidat puhaltavat mekkoon uusia tuulia. Mikä parasta: neljään suuntaan joustava stretch-materiaali maksimoi käyttömukavuuden. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Long Description Luhta mekko naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% puuvilla, 5% elastaani