Luhta Armila

Luhta t-paita naisille
T-paidan erinomaisen käyttömukavuuden salaisuus piilee sen materiaalisekoituksessa. Bambuviskoosista valmistettu paita imee kosteuden nopeasti, ja elastaanin ansiosta paita ei rajoita luontaisia liikeratoja ja sopii siten myös sporttisiin aktiviteetteihin. Kontrastiväriset koristesaumat antavat tuotteelle upean loppusilauksen.
Lisätietoa
Weight 0.1600
Kuvaus T-paidan erinomaisen käyttömukavuuden salaisuus piilee sen materiaalisekoituksessa. Bambuviskoosista valmistettu paita imee kosteuden nopeasti, ja elastaanin ansiosta paita ei rajoita luontaisia liikeratoja ja sopii siten myös sporttisiin aktiviteetteihin. Kontrastiväriset koristesaumat antavat tuotteelle upean loppusilauksen.
Long Description Luhta t-paita naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93% viskoosi ,7% elastaani