Luhta Armis

Luhta t-paita naisille
Kukalliset t-paidat ovat selvä kevään merkki. Yksityiskohtaiset kukkakuviot täyttävät tämän paidan kauttaaltaan ja tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan. Kun paidan yhdistää yksiväriseen alaosaan, syntyy tasapainoinen asukokonaisuus. Erityisen houkuttelevan paidasta tekee neljään suuntaan joustava stretch-materiaali, joka takaa optimaalisen käyttömukavuuden joka tilanteessa.
Lisätietoa
Weight 0.1600
Kuvaus Kukalliset t-paidat ovat selvä kevään merkki. Yksityiskohtaiset kukkakuviot täyttävät tämän paidan kauttaaltaan ja tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan. Kun paidan yhdistää yksiväriseen alaosaan, syntyy tasapainoinen asukokonaisuus. Erityisen houkuttelevan paidasta tekee neljään suuntaan joustava stretch-materiaali, joka takaa optimaalisen käyttömukavuuden joka tilanteessa.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani