Luhta Armisvesi

Luhta t-paita naisille
Tämä mukavantuntuinen t-paita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden. Kosteus haihtuu paidasta erityisen nopeasti. Kankaan sisältämä elastaani tekee siitä joustavan, joten t-paita istuu päällä kuin toinen iho ja liikkuminen sujuu ilman rajoituksia. Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös aktiivisiin päiviin.
Lisätietoa
Weight 0.1400
Kuvaus Tämä mukavantuntuinen t-paita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden. Kosteus haihtuu paidasta erityisen nopeasti. Kankaan sisältämä elastaani tekee siitä joustavan, joten t-paita istuu päällä kuin toinen iho ja liikkuminen sujuu ilman rajoituksia. Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös aktiivisiin päiviin.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani