Luhta Aro Ld

Luhta mekko
Sporttisen tyylikkäänä liikenteessä? Tässä Luhdan mekossa se onnistuu. Klassiseen tyyliin uusia tuulia puhaltavat eripaksuiset raidat ja värikontrastit. Miellyttävän, neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta mekko istuu hyvin ja takaa liikkumavapauden. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Lisätietoa
Weight 0.2800
Kuvaus Sporttisen tyylikkäänä liikenteessä? Tässä Luhdan mekossa se onnistuu. Klassiseen tyyliin uusia tuulia puhaltavat eripaksuiset raidat ja värikontrastit. Miellyttävän, neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta mekko istuu hyvin ja takaa liikkumavapauden. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Long Description Luhta mekko. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% puuvilla, 5% elastaani