Luhta Arola Ld

Luhta softshell-housut naisille
Softshell-housut kevyeen ulkoiluun. Softshellin etu piilee siinä, että se tarjoaa luotettavaa sääsuojaa mutta on samalla mukava päällä. Housut ovat kevyet, eivätkä ne päästä tuulta läpi. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta housuista ei tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Joustava vyötärö viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Lisätietoa
Weight 0.3900
Kuvaus Softshell-housut kevyeen ulkoiluun. Softshellin etu piilee siinä, että se tarjoaa luotettavaa sääsuojaa mutta on samalla mukava päällä. Housut ovat kevyet, eivätkä ne päästä tuulta läpi. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta housuista ei tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Joustava vyötärö viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Long Description Luhta softshell-housut naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus ja lyhyemmät lahkeet. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät lahkeensuut. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus ja lyhyemmät lahkeet. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani