Luhta Arteljoki

Luhta housut naisille
Luontoretkille, elämysvaelluksille tai päivittäiseen arkikäyttöön - Luhdan ulkoiluhousut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista, joka antaa tilaa liikkua, ja vyötärö on yksilöllisesti säädettävissä. Housujen teknisyyden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, ettei housuista tule raskaat pienellä vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kapean leikkauksen ansiosta nämä housut ovat myös erinomaisen muodikas valinta jokaiselle ulkoilmaretkelle.
Lisätietoa
Weight 0.2500
Kuvaus Luontoretkille, elämysvaelluksille tai päivittäiseen arkikäyttöön - Luhdan ulkoiluhousut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista, joka antaa tilaa liikkua, ja vyötärö on yksilöllisesti säädettävissä. Housujen teknisyyden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, ettei housuista tule raskaat pienellä vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kapean leikkauksen ansiosta nämä housut ovat myös erinomaisen muodikas valinta jokaiselle ulkoilmaretkelle.
Long Description Luhta housut naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 84% polyesteri, 16% elastaani