Luhta Arvidila

Luhta caprit naisille
Naisten caprihousut sopivat täydellisesti lämpimään vuodenaikaan. Yhtä lailla luontoretkiä kuin arkikäyttöäkin ajatellen housut on varustettu lukuisilla käytännöllisillä ominaisuuksilla: vyötärö on yksilöllisesti säädettävissä tarranauhoilla, vetoketjutaskuissa tärkeät pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa ja vettä hylkivä pintakäsittely suojaa tihkusateelta. Tyylillisesti housut luottavat yksiväriseen ilmeeseen ja huomaamattomiin yksityiskohtiin, joihin lukeutuvat pieni logomerkki ja takapuolen koristetaskut. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali kuivuu nopeasti ja takaa maksimaalisen käyttömukavuuden.
Lisätietoa
Weight 0.2700
Kuvaus Naisten caprihousut sopivat täydellisesti lämpimään vuodenaikaan. Yhtä lailla luontoretkiä kuin arkikäyttöäkin ajatellen housut on varustettu lukuisilla käytännöllisillä ominaisuuksilla: vyötärö on yksilöllisesti säädettävissä tarranauhoilla, vetoketjutaskuissa tärkeät pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa ja vettä hylkivä pintakäsittely suojaa tihkusateelta. Tyylillisesti housut luottavat yksiväriseen ilmeeseen ja huomaamattomiin yksityiskohtiin, joihin lukeutuvat pieni logomerkki ja takapuolen koristetaskut. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali kuivuu nopeasti ja takaa maksimaalisen käyttömukavuuden.
Long Description Luhta caprit naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 89% polyesteri, 11% elastaani