Luhta Aseme

Luhta shortsit naisille
Luontoretkille, patikkareissuille tai vapaa-ajalle - Luhdan ulkoilushortsit ovat nappivalinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Vyötärö on säädettävissä takapuolelta tarranauhoin, ja joustava materiaali takaa täydellisen istuvuuden. Vettä hylkivä pintakäsittely estää kevyitä sadepisaroita imeytymästä kankaaseen, joten shortsit tuntuvat koko ajan kevyiltä ja mukavilta. Jos kaivataan vieläkin kevyempää oloa tai vaihtelua tyyliin, lahkeet voi kääräistä ylös ja kiinnittää paikoilleen helposti painonapeilla. Yksiväriset shortsit näyttävät erityisen hyviltä näyttävillä printeillä koristeltujen tai kuviollisista kankaista valmistettujen t-paitojen ja toppien parina.
Lisätietoa
Weight 0.2300
Kuvaus Luontoretkille, patikkareissuille tai vapaa-ajalle - Luhdan ulkoilushortsit ovat nappivalinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Vyötärö on säädettävissä takapuolelta tarranauhoin, ja joustava materiaali takaa täydellisen istuvuuden. Vettä hylkivä pintakäsittely estää kevyitä sadepisaroita imeytymästä kankaaseen, joten shortsit tuntuvat koko ajan kevyiltä ja mukavilta. Jos kaivataan vieläkin kevyempää oloa tai vaihtelua tyyliin, lahkeet voi kääräistä ylös ja kiinnittää paikoilleen helposti painonapeilla. Yksiväriset shortsit näyttävät erityisen hyviltä näyttävillä printeillä koristeltujen tai kuviollisista kankaista valmistettujen t-paitojen ja toppien parina.
Long Description Luhta shortsit naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lahkeet rullattavissa ylös. Käytännöllisiä taskuja. Normaali mitoitus. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 89% polyesteri, 11% elastaani