Luhta Asemi L2

Luhta shortsihame naisille
Luontoretkille, patikkareissuille tai vapaa-ajalle - Luhdan shortsihame on nappivalinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Vyötärö on säädettävissä takapuolelta tarranauhoin, ja joustava materiaali takaa täydellisen istuvuuden. Hikoilun ja pesun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta erityisen nopeasti. Vettä hylkivä pintakäsittely estää kevyitä sadepisaroita imeytymästä kankaaseen, joten hame tuntuu koko ajan kevyeltä ja mukavalta. Miellyttävillä sisäshortseilla varustettu hame sopii erinomaisesti aktiivisiin päiviin.
Lisätietoa
Weight 0.1900
Kuvaus Luontoretkille, patikkareissuille tai vapaa-ajalle - Luhdan shortsihame on nappivalinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Vyötärö on säädettävissä takapuolelta tarranauhoin, ja joustava materiaali takaa täydellisen istuvuuden. Hikoilun ja pesun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta erityisen nopeasti. Vettä hylkivä pintakäsittely estää kevyitä sadepisaroita imeytymästä kankaaseen, joten hame tuntuu koko ajan kevyeltä ja mukavalta. Miellyttävillä sisäshortseilla varustettu hame sopii erinomaisesti aktiivisiin päiviin.
Long Description Luhta shortsihame naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Sisähousut joustavaa materiaalia. Normaali mitoitus. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 89% polyesteri, 11% elastaani