Luhta Aspholm

Luhta t-paita naisille
T-paidat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niitä voi käyttää ympäri vuoden, säästä riippumatta; välillä sellaisenaan, toisinaan muiden vaatekerrosten alla. Luhdan lyhythihainen paita on valmistettu kauniisti laskeutuvasta, kevyestä materiaalista, johon on lisätty elastaania rajoittamattoman liikkumavapauden takaamiseksi. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen. Pieni rintatasku sekä raidalliset hihansuut ja pääntie tuovat pienen optisen lisän yksiväriseen paitaan, joka sopii niin rentoon kuin viralliseenkin asukokonaisuuteen.
Lisätietoa
Weight 0.1300
Kuvaus T-paidat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niitä voi käyttää ympäri vuoden, säästä riippumatta; välillä sellaisenaan, toisinaan muiden vaatekerrosten alla. Luhdan lyhythihainen paita on valmistettu kauniisti laskeutuvasta, kevyestä materiaalista, johon on lisätty elastaania rajoittamattoman liikkumavapauden takaamiseksi. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen. Pieni rintatasku sekä raidalliset hihansuut ja pääntie tuovat pienen optisen lisän yksiväriseen paitaan, joka sopii niin rentoon kuin viralliseenkin asukokonaisuuteen.
Long Description Luhta t-paita naisille. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Väljä mitoitus. Logomerkki.
Materiaaliteknologia A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 62% polyesteri, 33% viskoosi, 5% elastaani