Luhta Asuntila

Luhta t-paita naisille
Herkkää ja naisellista! Luhdan lyhythihainen paita on valmistettu kauniisti laskeutuvasta, kevyestä materiaalista, johon on lisätty elastaania rajoittamattoman liikkumavapauden takaamiseksi. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen. T-paitaa koristava pitsi tekee siitä astetta hienomman arkipaidan. Vaate istuu trendikkään rennosti ja on erityisen mukava päällä. Loistava lisä jokaiseen vaatekaappiin.
Lisätietoa
Weight 0.1100
Kuvaus Herkkää ja naisellista! Luhdan lyhythihainen paita on valmistettu kauniisti laskeutuvasta, kevyestä materiaalista, johon on lisätty elastaania rajoittamattoman liikkumavapauden takaamiseksi. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen. T-paitaa koristava pitsi tekee siitä astetta hienomman arkipaidan. Vaate istuu trendikkään rennosti ja on erityisen mukava päällä. Loistava lisä jokaiseen vaatekaappiin.
Long Description Luhta t-paita naisille. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Logomerkki.
Materiaaliteknologia A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 62% polyesteri, 33% viskoosi, 5% elastaani