Luhta Attala

Luhta paitapusero naisille
Toimistoon tai vapaa-ajalle - Luhdan naisten pusero näyttää aina hyvältä. Rintataskut ja hihojen koristeraidat tekevät vaatteesta astetta rennomman, mutta laadukas viskoosimateriaali antaa aina tyylikkään vaikutelman. Jos haluat korostaa rennompaa lookia, 3\4-hihat voi kääräistä ylös ja kiinnittää napeilla. Ilmavan kevyt pusero on ihana päällä lämpiminä päivinä.
Lisätietoa
Weight 0.1500
Kuvaus Toimistoon tai vapaa-ajalle - Luhdan naisten pusero näyttää aina hyvältä. Rintataskut ja hihojen koristeraidat tekevät vaatteesta astetta rennomman, mutta laadukas viskoosimateriaali antaa aina tyylikkään vaikutelman. Jos haluat korostaa rennompaa lookia, 3\4-hihat voi kääräistä ylös ja kiinnittää napeilla. Ilmavan kevyt pusero on ihana päällä lämpiminä päivinä.
Long Description Luhta paitapusero naisille. Hihat rullattavissa ylös. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Kutistuu 5% pituudesta.
Materiaalit 100% viskoosi