Luhta Aunola

Luhta mekko naisille
Luonnollinen niin tyylin kuin materiaalien puolesta. Luhdan kesämekko on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista, pellavasta ja puuvillasta, joten se on huoleton ja mukava päällä. Hengittävät materiaalit tuntuvat lämpiminä kesäpäivinä miellyttäviltä iholla. Naisellista viehätystä mekkoon tuo vyötärölle sidottava kangasvyö. Kädet sujahtavat rennosti sivutaskuihin. Mutkaton ja mukava olo on tässä mekossa itsestäänselvyys.
Lisätietoa
Weight 0.2300
Kuvaus Luonnollinen niin tyylin kuin materiaalien puolesta. Luhdan kesämekko on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista, pellavasta ja puuvillasta, joten se on huoleton ja mukava päällä. Hengittävät materiaalit tuntuvat lämpiminä kesäpäivinä miellyttäviltä iholla. Naisellista viehätystä mekkoon tuo vyötärölle sidottava kangasvyö. Kädet sujahtavat rennosti sivutaskuihin. Mutkaton ja mukava olo on tässä mekossa itsestäänselvyys.
Long Description Luhta mekko naisille. Irrotettava vyö. Logomerkki. Pistotasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.
Materiaalit 55% pellava, 45% puuvilla