Luhta Bondarby

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. A.W.S. TECH -tuote on veden- ja tuulenpitävä, joten sääolosuhteet eivät estä sinua nauttimasta ulkoilusta. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. 2-suuntainen vetoketju edessä on käytännöllinen yksityiskohta. Irrotettava huppu. Monia vetoketjuja. Säädettävä vyötärö. Sisätasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Logomerkki.
Lisätietoa
Weight 0.7000
Kuvaus Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. A.W.S. TECH -tuote on veden- ja tuulenpitävä, joten sääolosuhteet eivät estä sinua nauttimasta ulkoilusta. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. 2-suuntainen vetoketju edessä on käytännöllinen yksityiskohta. Irrotettava huppu. Monia vetoketjuja. Säädettävä vyötärö. Sisätasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Logomerkki.
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. A.W.S. TECH -tuote on veden- ja tuulenpitävä, joten sääolosuhteet eivät estä sinua nauttimasta ulkoilusta. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. 2-suuntainen vetoketju edessä on käytännöllinen yksityiskohta. Irrotettava huppu. Monia vetoketjuja. Säädettävä vyötärö. Sisätasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. A.W.S. TECH -tuote on veden- ja tuulenpitävä, joten sääolosuhteet eivät estä sinua nauttimasta ulkoilusta. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri