Luhta diskarla

Luhta softshell-housut naisille
Luhta softshell-housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logo koristeena. Vetoketjullisia taskuja. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Koristeelliset vetoketjut. Vetoketjulliset lahkeensuut. Joustava vyö. Anatomisesti muotoillut polvikohdat. Silikoninauha pitää lumilukon paikoillaan. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vyötärö ja lahkeet säädettäviä.
Lisätietoa
Weight 0.6900
Kuvaus Luhta softshell-housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logo koristeena. Vetoketjullisia taskuja. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Koristeelliset vetoketjut. Vetoketjulliset lahkeensuut. Joustava vyö. Anatomisesti muotoillut polvikohdat. Silikoninauha pitää lumilukon paikoillaan. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vyötärö ja lahkeet säädettäviä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani