Luhta Ebbo

Luhta takki naisille
Monikäyttöisyys ja kierrätysmateriaalit ovat tämän hetken kuumimpia trendejä, ja tämä Luhdan 2-in-1-laskettelutakki nappaa molemmat kärpäset yhdellä iskulla! Kaupunkikäytössä takkia voi pitää täydessä mitassaan, mutta rinteeseen siirryttäessä alaosan voi irrottaa, jolloin syntyy kätevä lyhyempi puffer-takki. Lämpöeristeenä takissa on erityisen lämmin, untuvan kaltainen vanu, ja teknisen kankaan ansiosta vesi ja tuuli eivät aiheuta ongelmia. Hengittävän pintakankaan materiaalista puolet on kierrätettyä polyesteriä, kun taas hieman joustavat sivupaneelit ovat täysin kierrätysmateriaalia. Vetoketjulla kiinnittyvässä helmanjatkeessa on sivuilla kaksi napeilla suljettavaa halkiota, jotka voi avata, jos tarvitsee lisää tilaa liikkua. Lämpimän toppauksen ja keinokarvalla vuoratun hupun yhdistelmästä syntyy vertaansa vailla oleva käyttömukavuus.
Lisätietoa
Weight 1.7000
Kuvaus Monikäyttöisyys ja kierrätysmateriaalit ovat tämän hetken kuumimpia trendejä, ja tämä Luhdan 2-in-1-laskettelutakki nappaa molemmat kärpäset yhdellä iskulla! Kaupunkikäytössä takkia voi pitää täydessä mitassaan, mutta rinteeseen siirryttäessä alaosan voi irrottaa, jolloin syntyy kätevä lyhyempi puffer-takki. Lämpöeristeenä takissa on erityisen lämmin, untuvan kaltainen vanu, ja teknisen kankaan ansiosta vesi ja tuuli eivät aiheuta ongelmia. Hengittävän pintakankaan materiaalista puolet on kierrätettyä polyesteriä, kun taas hieman joustavat sivupaneelit ovat täysin kierrätysmateriaalia. Vetoketjulla kiinnittyvässä helmanjatkeessa on sivuilla kaksi napeilla suljettavaa halkiota, jotka voi avata, jos tarvitsee lisää tilaa liikkua. Lämpimän toppauksen ja keinokarvalla vuoratun hupun yhdistelmästä syntyy vertaansa vailla oleva käyttömukavuus.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 50% RECYCLE PES, 50% polyesteri