Luhta Edis

Luhta takki naisille
Luhdan sporttinen ulkoilutakki toimii syksyisillä luontoretkillä, mutta sopii myös kaupunkiarjessa käytettäväksi. Kevyesti topattu takki korkeilla teknisillä arvoilla ja teipatuilla pääsaumoilla suojaa säältä äärimmäisissäkin olosuhteissa. Kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely, joka estää kangasta vettymästä läpi pienellä sateella, mikä pitää takin kevyenä ja hengittävänä. Hihansuut saa suljettua tiukasti vedeltä ja tuulelta.
Lisätietoa
Weight 0.6500
Kuvaus Luhdan sporttinen ulkoilutakki toimii syksyisillä luontoretkillä, mutta sopii myös kaupunkiarjessa käytettäväksi. Kevyesti topattu takki korkeilla teknisillä arvoilla ja teipatuilla pääsaumoilla suojaa säältä äärimmäisissäkin olosuhteissa. Kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely, joka estää kangasta vettymästä läpi pienellä sateella, mikä pitää takin kevyenä ja hengittävänä. Hihansuut saa suljettua tiukasti vedeltä ja tuulelta.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri