Luhta Edsvik

Luhta takki naisille
Täydellinen ulkoilukäyttöön kovilla sateilla ja purevan tuulisilla säillä. Teknisen materiaalin ja teipattujen pääsaumojen ansiosta Luhdan anorakki on ehdottoman veden- ja tuulenpitävä eikä anna koiransäille mitään mahdollisuuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että takissa täytyisi hikoilla. Päinvastoin. Kankaan hengittävyys mahdollistaa reipastahtiset ulkoilma-aktiviteetit ilman hikoilun ja kylmettymisen vaaraa. Neljään suuntaan joustava stretch-kangas mahdollistaa täydet liikeradat. Antaa syksyn tulla!
Lisätietoa
Weight 0.8500
Kuvaus Täydellinen ulkoilukäyttöön kovilla sateilla ja purevan tuulisilla säillä. Teknisen materiaalin ja teipattujen pääsaumojen ansiosta Luhdan anorakki on ehdottoman veden- ja tuulenpitävä eikä anna koiransäille mitään mahdollisuuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että takissa täytyisi hikoilla. Päinvastoin. Kankaan hengittävyys mahdollistaa reipastahtiset ulkoilma-aktiviteetit ilman hikoilun ja kylmettymisen vaaraa. Neljään suuntaan joustava stretch-kangas mahdollistaa täydet liikeradat. Antaa syksyn tulla!
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 88% polyesteri, 12% elastaani