Luhta Ehtamo

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan ekstrapitkä parkatakki päälläsi tunnet olevasi kuin kääriytyneenä lämpimään peittoon, eikä hyytävä kylmyys pääse kimppuusi. Lämpimän untuvajäljitelmätoppauksen lisäksi takissa on kerros erittäin pehmeää Super Soft Touch -vanua. Hihansuissa ja helmassa on joustavat, pinnaltaan teksturoidut resorit, jotka sulkevat takin kylmältä tuulelta, ja hupun reunassa ja kauluksen sisäpuolella on käytetty ihanan pehmeää keinokarvaa. Jotta takki pysyisi mahdollisimman mukavana säästä riippumatta, on siinä käytetty veden- ja tuulenpitävää pintakangasta, jonka vedenhylkivyyttä on vielä tehostettu PFC-vapaalla pintakäsittelyllä.
Lisätietoa
Weight 1.2400
Kuvaus Tämä Luhdan ekstrapitkä parkatakki päälläsi tunnet olevasi kuin kääriytyneenä lämpimään peittoon, eikä hyytävä kylmyys pääse kimppuusi. Lämpimän untuvajäljitelmätoppauksen lisäksi takissa on kerros erittäin pehmeää Super Soft Touch -vanua. Hihansuissa ja helmassa on joustavat, pinnaltaan teksturoidut resorit, jotka sulkevat takin kylmältä tuulelta, ja hupun reunassa ja kauluksen sisäpuolella on käytetty ihanan pehmeää keinokarvaa. Jotta takki pysyisi mahdollisimman mukavana säästä riippumatta, on siinä käytetty veden- ja tuulenpitävää pintakangasta, jonka vedenhylkivyyttä on vielä tehostettu PFC-vapaalla pintakäsittelyllä.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri