Luhta Eijala

Luhta softshell-takki naisille
Syksyllä sää voi usein olla hyvinkin epävakaa, ja yllättävät sadekuurot tai tuulenpuuskat ovat ulkoillessa aina uhkana. Ei kuitenkaan tarvitse liioitella kantamalla jatkuvasti mukana 3-kerroskuoritakkia, sillä laadukas softshell-takki on täysin riittävä ja monelta osin jopa parempi vaihtoehto. Tämä Luhdan pitkä, kevyesti topattu takki lämmittää viileässä syysilmassa ja pitää hyvin vettä sekä tuulta, mutta on silti mukavampi käyttää kuin jäykkä kuoritakki, sillä joustavat osiot takissa parantavat liikkuvuutta.
Lisätietoa
Weight 0.8800
Kuvaus Syksyllä sää voi usein olla hyvinkin epävakaa, ja yllättävät sadekuurot tai tuulenpuuskat ovat ulkoillessa aina uhkana. Ei kuitenkaan tarvitse liioitella kantamalla jatkuvasti mukana 3-kerroskuoritakkia, sillä laadukas softshell-takki on täysin riittävä ja monelta osin jopa parempi vaihtoehto. Tämä Luhdan pitkä, kevyesti topattu takki lämmittää viileässä syysilmassa ja pitää hyvin vettä sekä tuulta, mutta on silti mukavampi käyttää kuin jäykkä kuoritakki, sillä joustavat osiot takissa parantavat liikkuvuutta.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani