Luhta Eikniemi

Luhta softshell-housut naisille
Softshell-housut kevyeen ulkoiluun. Softshellin etu piilee siinä, että se tarjoaa luotettavaa sääsuojaa mutta on samalla mukava päällä. Materiaali on kevyt ja vedenpitävä, eikä se päästä tuulta läpi. Sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten, ja joustava vyötärö viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Hopeanväriset yksityiskohdat tuovat tuotteeseen ripauksen ylellisyyttä.
Lisätietoa
Kuvaus Softshell-housut kevyeen ulkoiluun. Softshellin etu piilee siinä, että se tarjoaa luotettavaa sääsuojaa mutta on samalla mukava päällä. Materiaali on kevyt ja vedenpitävä, eikä se päästä tuulta läpi. Sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten, ja joustava vyötärö viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Hopeanväriset yksityiskohdat tuovat tuotteeseen ripauksen ylellisyyttä.
Long Description Luhta softshell-housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Säädettävät lahkeensuut. Joustava vyötärö. Normaali mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.