Luhta Eira

Luhta housut naisille
Naisten ulkoiluhousut kevyellä toppauksella. Täydellinen vedenpitävyys ja joustava materiaali tekevät housuista sopivat päiväpatikointiin, mutta yhtä hyvin voit käyttää niitä kevyemmässä arkiulkoilussa. Laadukas, erittäin hengittävä materiaali auttaa säätelemään ruumiinlämpöä, sillä se päästää liikkumisen aikana muodostuvan lämmön lävitseen. Yksivärinen ja yksinkertainen design antaa tilaa yhdistää housut mitä erilaisimpiin takkeihin.
Lisätietoa
Kuvaus Naisten ulkoiluhousut kevyellä toppauksella. Täydellinen vedenpitävyys ja joustava materiaali tekevät housuista sopivat päiväpatikointiin, mutta yhtä hyvin voit käyttää niitä kevyemmässä arkiulkoilussa. Laadukas, erittäin hengittävä materiaali auttaa säätelemään ruumiinlämpöä, sillä se päästää liikkumisen aikana muodostuvan lämmön lävitseen. Yksivärinen ja yksinkertainen design antaa tilaa yhdistää housut mitä erilaisimpiin takkeihin.
Long Description Luhta housut naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Säädettävät lahkeensuut. Joustava vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta Eira