Luhta Eitikka

Luhta softshell-housut naisille
Luontoretkille, elämysvaelluksille tai päivittäiseen arkikäyttöön - Luhdan softshell-housut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista, joka antaa tilaa liikkua, ja vyötärö mukautuu yksilöllisiin säätöihin. Keinot oikukkaita välikausisäitä vastaan ovat hallussa: kankaan korkea vedenpitävyysarvo takaa, että vesi pysyy loitolla kaikkialta muualta paitsi saumakohdista. Koska saumoja ei ole teipattu, housut tuntuvat päällä pehmeämmiltä ja joustavammilta ja kehon tuottama kosteus löytää muutaman ylimääräisen pakoreitin ulkopuolelle, mikä vahvistaa hengittävän kankaan vaikutusta entisestään. Housujen teknisyyden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, että vesipisarat pysähtyvät jo kankaan pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Vartaloa myötäilevän leikkauksen ansiosta nämä housut ovat myös erinomaisen muodikas valinta jokaiselle ulkoilmaretkelle.
Lisätietoa
Kuvaus Luontoretkille, elämysvaelluksille tai päivittäiseen arkikäyttöön - Luhdan softshell-housut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista, joka antaa tilaa liikkua, ja vyötärö mukautuu yksilöllisiin säätöihin. Keinot oikukkaita välikausisäitä vastaan ovat hallussa: kankaan korkea vedenpitävyysarvo takaa, että vesi pysyy loitolla kaikkialta muualta paitsi saumakohdista. Koska saumoja ei ole teipattu, housut tuntuvat päällä pehmeämmiltä ja joustavammilta ja kehon tuottama kosteus löytää muutaman ylimääräisen pakoreitin ulkopuolelle, mikä vahvistaa hengittävän kankaan vaikutusta entisestään. Housujen teknisyyden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, että vesipisarat pysähtyvät jo kankaan pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Vartaloa myötäilevän leikkauksen ansiosta nämä housut ovat myös erinomaisen muodikas valinta jokaiselle ulkoilmaretkelle.
Long Description Luhta softshell-housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vyötäröllä säätömahdollisuus. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.