Luhta Ekois

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan tekninen, lämpimästi topattu laskettelutakki on todiste siitä, että myös lasketteluvaatteissa voi hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja tinkimättä kuitenkaan teknisistä ominaisuuksista. Päämateriaali on kierrätettyä polyesteriä pienellä elastaaniosuudella, ja kankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Kaikki saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan takin sisälle. Kankaan joustavuuden ansiosta takki mukautuu paremmin kehon muotoihin ja liikkeisiin. Irrotettavassa, säädettävässä hupussa on keinokarvainen reunus, ja helman ja hihansuiden leveyden voi säätää itselleen sopivaksi. Takissa on RECCO-heijastin, jonka avulla etsintäpartiot voivat hätätilanteessa helpommin paikantaa käyttäjän.
Lisätietoa
Weight 1.2500
Kuvaus Tämä Luhdan tekninen, lämpimästi topattu laskettelutakki on todiste siitä, että myös lasketteluvaatteissa voi hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja tinkimättä kuitenkaan teknisistä ominaisuuksista. Päämateriaali on kierrätettyä polyesteriä pienellä elastaaniosuudella, ja kankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Kaikki saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan takin sisälle. Kankaan joustavuuden ansiosta takki mukautuu paremmin kehon muotoihin ja liikkeisiin. Irrotettavassa, säädettävässä hupussa on keinokarvainen reunus, ja helman ja hihansuiden leveyden voi säätää itselleen sopivaksi. Takissa on RECCO-heijastin, jonka avulla etsintäpartiot voivat hätätilanteessa helpommin paikantaa käyttäjän.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Joustava stretch-vuori., Lämmin toppaus., Toppaus tehty kierrätysmateriaalista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani