Luhta Elgmo

Luhta haalarit naisille
Todellinen katseidenkääntäjä: Luhdan retrohenkinen lasketteluhaalari näyttää hyvältä niin rinteessä kuin after-skissäkin. Kapea leikkaus ja leveä vyö luovat imartelevan siluetin, mutta haalari ei kuitenkaan kiristä tai haittaa liikkumista, sillä kriittisissä kohdissa on käytetty joustavaa kangasta. Hupun sisällä on irrotettava vuori pehmeästä, kuvioidusta keinokarvasta. Haalarissa on lämmin toppaus ja se on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista, joten ulkonäön vuoksi ei tässä tapauksessa tarvitse kärsiä. Lahkeissa on lumilukot sekä vetoketjut, jotka helpottavat pukemista ja riisumista. Hihansuissa on joustavat sisäresorit peukalonrei'illä.
Lisätietoa
Weight 1.2000
Kuvaus Todellinen katseidenkääntäjä: Luhdan retrohenkinen lasketteluhaalari näyttää hyvältä niin rinteessä kuin after-skissäkin. Kapea leikkaus ja leveä vyö luovat imartelevan siluetin, mutta haalari ei kuitenkaan kiristä tai haittaa liikkumista, sillä kriittisissä kohdissa on käytetty joustavaa kangasta. Hupun sisällä on irrotettava vuori pehmeästä, kuvioidusta keinokarvasta. Haalarissa on lämmin toppaus ja se on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista, joten ulkonäön vuoksi ei tässä tapauksessa tarvitse kärsiä. Lahkeissa on lumilukot sekä vetoketjut, jotka helpottavat pukemista ja riisumista. Hihansuissa on joustavat sisäresorit peukalonrei'illä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri