Luhta Ellala

Luhta hame
Tämä joustava stretch-hame ei ole ainoastaan lämpöä eristävä, vaan se kerää myös tyylipisteitä. Aina kun lisälämpö on tarpeen - tuulisilla mäenhuipuilla tai kaupungin kaduilla - tämä toppahame pääsee oikeuksiinsa. Kevyesti topattu ja vettä hylkiväksi käsitelty hame antaa lisäsuojaa ulkoiluhousujen tai trikoiden päällä. Puolipitkän sivuvetoketjun ansiosta hameen pukeminen ja riisuminen onnistuu vaivatta.
Lisätietoa
Kuvaus Tämä joustava stretch-hame ei ole ainoastaan lämpöä eristävä, vaan se kerää myös tyylipisteitä. Aina kun lisälämpö on tarpeen - tuulisilla mäenhuipuilla tai kaupungin kaduilla - tämä toppahame pääsee oikeuksiinsa. Kevyesti topattu ja vettä hylkiväksi käsitelty hame antaa lisäsuojaa ulkoiluhousujen tai trikoiden päällä. Puolipitkän sivuvetoketjun ansiosta hameen pukeminen ja riisuminen onnistuu vaivatta.
Long Description Luhta hame. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Hengittävä verkkovuori. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.