Luhta Ellis

Luhta takki naisille
Kiidä sporttisena alas rinteitä tässä Luhdan virtaviivaisessa laskettelutakissa! Tiivis pystysuuntainen tikkaus takin alaosassa tuo takin ulkonäköön raikkaita tuulia, ja sivujen joustavat stretch-osiot takaavat täyden liikkumavapauden. Takissa on lämmin toppaus ja pintakangas pitää tuulen ja veden loitolla, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sääolosuhteista, vaan voit keskittyä nauttimaan täysillä laskettelusta. Irrotettava huppu on koristettu suojaavalla keinokarvareunuksella ja mukana on kaikki tärkeimmät lasketteluominaisuudet: lumilukko helmassa, sisemmät hiharesorit peukalonrei'illä sekä vuoratut käsienlämmittelytaskut.
Lisätietoa
Weight 1.2000
Kuvaus Kiidä sporttisena alas rinteitä tässä Luhdan virtaviivaisessa laskettelutakissa! Tiivis pystysuuntainen tikkaus takin alaosassa tuo takin ulkonäköön raikkaita tuulia, ja sivujen joustavat stretch-osiot takaavat täyden liikkumavapauden. Takissa on lämmin toppaus ja pintakangas pitää tuulen ja veden loitolla, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sääolosuhteista, vaan voit keskittyä nauttimaan täysillä laskettelusta. Irrotettava huppu on koristettu suojaavalla keinokarvareunuksella ja mukana on kaikki tärkeimmät lasketteluominaisuudet: lumilukko helmassa, sisemmät hiharesorit peukalonrei'illä sekä vuoratut käsienlämmittelytaskut.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri