Luhta Emas

Luhta takki naisille
Luhdan ekstrapaksusti topattu naisten laskettelutakki tarjoaa ylellistä lämpöä ja pitkäkestoista käyttömukavuutta lasketellessa. Se pitää veden ja tuulen loitolla, jotta voit kaikessa rauhassa kurvailla alas rinteitä. Sporttinen, vartalonmyötäinen malli sisältää kaikki ominaisuudet, jotka miellyttävään rinnepäivään tarvitaan: helmassa on lumilukko, hihansuissa on sisäresorit ja etutaskuissa on lämmin vuori, jotta niissä voi lämmitellä palelevia käsiä. Hupun voi halutessaan irrottaa.
Lisätietoa
Weight 1.1300
Kuvaus Luhdan ekstrapaksusti topattu naisten laskettelutakki tarjoaa ylellistä lämpöä ja pitkäkestoista käyttömukavuutta lasketellessa. Se pitää veden ja tuulen loitolla, jotta voit kaikessa rauhassa kurvailla alas rinteitä. Sporttinen, vartalonmyötäinen malli sisältää kaikki ominaisuudet, jotka miellyttävään rinnepäivään tarvitaan: helmassa on lumilukko, hihansuissa on sisäresorit ja etutaskuissa on lämmin vuori, jotta niissä voi lämmitellä palelevia käsiä. Hupun voi halutessaan irrottaa.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Todella lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon