Luhta Emboda

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan elegantti, lämpimästi topattu naisten laskettelutakki hyödyntää erilaisten materiaalien yhdistelmää saavuttaakseen parhaan mahdollisen toimivuuden. Yläosan tikattu kuvio tuo takin ulkonäköön raikkaita tuulia ja sivujen joustavat stretch-osiot takaavat täyden liikkumavapauden. Kaikki pintakankaat pitävät tehokkaasti vettä ja tuulta, minkä lisäksi pinnassa on vielä vettä hylkivä käsittely. Helman lumilukossa on pitoa lisäävä silikoninauha, joka pitää sen paremmin paikoillaan. Ranteiden suojana hihansuissa on Lycra-resorit.
Lisätietoa
Weight 1.2000
Kuvaus Tämä Luhdan elegantti, lämpimästi topattu naisten laskettelutakki hyödyntää erilaisten materiaalien yhdistelmää saavuttaakseen parhaan mahdollisen toimivuuden. Yläosan tikattu kuvio tuo takin ulkonäköön raikkaita tuulia ja sivujen joustavat stretch-osiot takaavat täyden liikkumavapauden. Kaikki pintakankaat pitävät tehokkaasti vettä ja tuulta, minkä lisäksi pinnassa on vielä vettä hylkivä käsittely. Helman lumilukossa on pitoa lisäävä silikoninauha, joka pitää sen paremmin paikoillaan. Ranteiden suojana hihansuissa on Lycra-resorit.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri