Luhta Embom

Luhta takki naisille
Sporttisen elegantti ilmestys rinteessä! Tyylikäs hiihtotakki kapealinjaisella leikkauksella on oikea valinta jokaiselle muotitietoiselle laskettelijalle. Käytännöllisiä hiihto-ominaisuuksia ei ole unohdettu: takista löytyy lumilukko pitävällä silikoninauhalla, hissilipputasku sekä joustavat sisemmät lycra-hihansuut. Vedenpitävä materiaali hyvällä tuulenpitävyydellä ja lämmin toppaus huolehtivat tarvittavasta sääsuojasta, kun kurvailee alas rinteitä.
Lisätietoa
Weight 1.2000
Kuvaus Sporttisen elegantti ilmestys rinteessä! Tyylikäs hiihtotakki kapealinjaisella leikkauksella on oikea valinta jokaiselle muotitietoiselle laskettelijalle. Käytännöllisiä hiihto-ominaisuuksia ei ole unohdettu: takista löytyy lumilukko pitävällä silikoninauhalla, hissilipputasku sekä joustavat sisemmät lycra-hihansuut. Vedenpitävä materiaali hyvällä tuulenpitävyydellä ja lämmin toppaus huolehtivat tarvittavasta sääsuojasta, kun kurvailee alas rinteitä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri