Luhta Emienne

Luhta takki naisille
Luhdan lyhyt ja sporttinen toppatakki tekee aina hyvän vaikutuksen, liikuitpa sitten ulkona luonnossa tai arkiaskareissa kaupungissa. Kevyen ilmava untuvajäljitelmätoppaus pitää olon mukavan lämpimänä, ja pintakankaan teknisten arvojen ansiosta säätilasta ei tarvitse huolehtia. Kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely, joka estää kangasta vettymästä läpi pienellä sateella; sen sijaan vesipisarat jäävät kankaan pinnalle ja vierivät pois. Kahden etutaskun lisäksi takissa on myös vetoketjullinen povitasku.
Lisätietoa
Weight 0.8500
Kuvaus Luhdan lyhyt ja sporttinen toppatakki tekee aina hyvän vaikutuksen, liikuitpa sitten ulkona luonnossa tai arkiaskareissa kaupungissa. Kevyen ilmava untuvajäljitelmätoppaus pitää olon mukavan lämpimänä, ja pintakankaan teknisten arvojen ansiosta säätilasta ei tarvitse huolehtia. Kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely, joka estää kangasta vettymästä läpi pienellä sateella; sen sijaan vesipisarat jäävät kankaan pinnalle ja vierivät pois. Kahden etutaskun lisäksi takissa on myös vetoketjullinen povitasku.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri