Luhta Emkarby

Luhta takki naisille
Luhdan teknisessä takissa on kaikki, mitä modernilta laskettelutakilta vain voi toivoa. Korkeiden teknisten arvojen ja teipattujen saumojen ansiosta tuote on ehdottoman vedenpitävä ja todella hengittävä. Myös vetoketjut ovat vettä hylkiviä, joten tärkeät pikkuesineet pysyvät hyvin suojassa takin taskuissa. Ihanteellisen liikkumavapauden takaavat joustava stretch-materiaali, anatomisesti muotoillut hihat sekä useat säätömahdollisuudet. Kiinteä, hyvin paikallaan pysyvä lumilukko ja irrotettava huppu täydentävät muodikkaan ja teknisen lookin, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen lasketteluun.
Lisätietoa
Weight 1.1200
Kuvaus Luhdan teknisessä takissa on kaikki, mitä modernilta laskettelutakilta vain voi toivoa. Korkeiden teknisten arvojen ja teipattujen saumojen ansiosta tuote on ehdottoman vedenpitävä ja todella hengittävä. Myös vetoketjut ovat vettä hylkiviä, joten tärkeät pikkuesineet pysyvät hyvin suojassa takin taskuissa. Ihanteellisen liikkumavapauden takaavat joustava stretch-materiaali, anatomisesti muotoillut hihat sekä useat säätömahdollisuudet. Kiinteä, hyvin paikallaan pysyvä lumilukko ja irrotettava huppu täydentävät muodikkaan ja teknisen lookin, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen lasketteluun.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani