Luhta Enbolstad

Luhta takki naisille
Mikäli arvostat lasketteluvaatteissasi korkeaa teknisyyttä, mutta haluat samalla myös tehdä vaikutuksen ulkonäölläsi, on tämä Luhdan laskettelutakki juuri oikea sinulle. Ainutlaatuinen printtikuosi antaa takille ripauksen hillittyä eleganssia. Takista löytyy kuitenkin kaikki tarpeelliset ominaisuudet, jotta päivistä rinteessä voi nauttia vailla turhia huolia: Hieman joustava pintakangas on täysin veden- ja tuulenpitävä ja kaikki saumat on teipattu, joten kosteus ei pääse takin sisälle. Helmassa on lumilukko, joka pysyy silikoninauhan avulla hyvin paikallaan, ja hihansuissa on ranteiden suojaksi joustavat sisemmät resorit peukalonrei'illä. Riittävästä lämmöstä huolehtivat lämmin toppaus sekä irrotettava huppu, ja mikäli käsiä paleltaa, voi niitä lämmitellä pehmeästi vuoratuissa etutaskuissa.
Lisätietoa
Weight 1.0500
Kuvaus Mikäli arvostat lasketteluvaatteissasi korkeaa teknisyyttä, mutta haluat samalla myös tehdä vaikutuksen ulkonäölläsi, on tämä Luhdan laskettelutakki juuri oikea sinulle. Ainutlaatuinen printtikuosi antaa takille ripauksen hillittyä eleganssia. Takista löytyy kuitenkin kaikki tarpeelliset ominaisuudet, jotta päivistä rinteessä voi nauttia vailla turhia huolia: Hieman joustava pintakangas on täysin veden- ja tuulenpitävä ja kaikki saumat on teipattu, joten kosteus ei pääse takin sisälle. Helmassa on lumilukko, joka pysyy silikoninauhan avulla hyvin paikallaan, ja hihansuissa on ranteiden suojaksi joustavat sisemmät resorit peukalonrei'illä. Riittävästä lämmöstä huolehtivat lämmin toppaus sekä irrotettava huppu, ja mikäli käsiä paleltaa, voi niitä lämmitellä pehmeästi vuoratuissa etutaskuissa.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri