Luhta Engelsby

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan lämpimästi topattu laskettelutakki pitää huolen hyvästä laskettelufiiliksestä kaikissa olosuhteissa. Hillitty maastokuvioprintti ei ole turhan räikeä, mutta tekee takista kuitenkin kiinnostavan näköisen ja kerää takuulla katseita niin rinteessä kuin after-skissäkin. Pintakangas joustaa kahteen suuntaan ja pitää tehokkaasti tuulta ja vettä, minkä lisäksi takin kaikki saumat on teipattu tiiviiksi. Näin voit rauhassa kurvailla alas rinteitä, vaikka tuuli kuinka puhaltaisi ja lumi pyryttäisi vastaan.
Lisätietoa
Weight 1.1000
Kuvaus Tämä Luhdan lämpimästi topattu laskettelutakki pitää huolen hyvästä laskettelufiiliksestä kaikissa olosuhteissa. Hillitty maastokuvioprintti ei ole turhan räikeä, mutta tekee takista kuitenkin kiinnostavan näköisen ja kerää takuulla katseita niin rinteessä kuin after-skissäkin. Pintakangas joustaa kahteen suuntaan ja pitää tehokkaasti tuulta ja vettä, minkä lisäksi takin kaikki saumat on teipattu tiiviiksi. Näin voit rauhassa kurvailla alas rinteitä, vaikka tuuli kuinka puhaltaisi ja lumi pyryttäisi vastaan.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri