Luhta Engmo

Luhta takki naisille
Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä kriteeri lasketteluvaatteiden valinnassa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit - teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja suojattuna, sillä joustava ja vedenpitävä kierrätyspolyesteristä valmistettu pintakangas ja teipatut saumat muodostavat hyvän yhdistelmän kosteutta vastaan. Lämmöneristys on juuri sopivan paksu, jotta rinteessä ei tule hiki eikä vilu. Leikkauksilla ja värityksellä on luotu vyötäröä imarteleva look, jossa on ripaus trendikästä retrohenkeä.
Lisätietoa
Weight 1.0000
Kuvaus Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä kriteeri lasketteluvaatteiden valinnassa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit - teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja suojattuna, sillä joustava ja vedenpitävä kierrätyspolyesteristä valmistettu pintakangas ja teipatut saumat muodostavat hyvän yhdistelmän kosteutta vastaan. Lämmöneristys on juuri sopivan paksu, jotta rinteessä ei tule hiki eikä vilu. Leikkauksilla ja värityksellä on luotu vyötäröä imarteleva look, jossa on ripaus trendikästä retrohenkeä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% RECYCLE PES