Luhta Enkkua

Luhta takki naisille
Luhdan sporttinen laskettelutakki onnistuu pakkaamaan sisäänsä kaikki tärkeimmät tekniset ominaisuudet, muttei kuitenkaan laiminlyö ulkonäköään. Väriyhdistelmä ja vettä hylkivien vetoketjujen erottuva valkoinen väri antavat takille sporttista energiaa. Kierrätysmateriaalista valmistettu pintakangas joustaa kahteen suuntaan ja pitää tehokkaasti tuulta ja kosteutta. Myös kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin säänkestävän. Kylmä ei pääse yllättämään, sillä takissa on lämmin toppaus, ja irrotettavan hupun ansiosta pääkin pysyy lämpimänä. Helman alla on lumilukko, joka pysyy tiukasti paikallaan lipsumattoman silikoninauhan avulla. Sisemmät Lycra-resorit suojaavat ranteita ja sulkevat hihat tiiviisti ulkoilmalta.
Lisätietoa
Weight 1.0100
Kuvaus Luhdan sporttinen laskettelutakki onnistuu pakkaamaan sisäänsä kaikki tärkeimmät tekniset ominaisuudet, muttei kuitenkaan laiminlyö ulkonäköään. Väriyhdistelmä ja vettä hylkivien vetoketjujen erottuva valkoinen väri antavat takille sporttista energiaa. Kierrätysmateriaalista valmistettu pintakangas joustaa kahteen suuntaan ja pitää tehokkaasti tuulta ja kosteutta. Myös kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin säänkestävän. Kylmä ei pääse yllättämään, sillä takissa on lämmin toppaus, ja irrotettavan hupun ansiosta pääkin pysyy lämpimänä. Helman alla on lumilukko, joka pysyy tiukasti paikallaan lipsumattoman silikoninauhan avulla. Sisemmät Lycra-resorit suojaavat ranteita ja sulkevat hihat tiiviisti ulkoilmalta.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% RECYCLE PES