Luhta Enklinge

Luhta takki naisille
Tämän Luhta laskettelutakin ulkonäköä hallitsevat sporttiset viivat, mutta käyttömukavuutta ei ole missään nimessä unohdettu. Lämpimästi topattu ja täysin veden- ja tuulenpitävä takki pitää joka tilanteessa kuivana ja lämpimänä, joten voit keskittyä huoletta lasketteluun. Lisäsuojaa ja mukavuutta tuovat joustavat sisäresorit hihansuissa, lipsumaton lumilukko helmassa sekä pehmeästi vuorattu kaulus irrotettavalla, keinokarvareunaisella hupulla.
Lisätietoa
Weight 1.0100
Kuvaus Tämän Luhta laskettelutakin ulkonäköä hallitsevat sporttiset viivat, mutta käyttömukavuutta ei ole missään nimessä unohdettu. Lämpimästi topattu ja täysin veden- ja tuulenpitävä takki pitää joka tilanteessa kuivana ja lämpimänä, joten voit keskittyä huoletta lasketteluun. Lisäsuojaa ja mukavuutta tuovat joustavat sisäresorit hihansuissa, lipsumaton lumilukko helmassa sekä pehmeästi vuorattu kaulus irrotettavalla, keinokarvareunaisella hupulla.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri