Luhta Ennys

Luhta takki naisille
Luhdan tuulenpitävä ja vettä hylkivä laskettelutakki antaa siistin ja sporttisen vaikutelman. Kankaan teksturoitu pinta luo vaatteelle mielenkiintoisen ilmeen. Takista löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet lasketteluun: Helmassa on lumilukko ja hihansuissa joustavat, peukalonreiälliset resorit, jotka sulkevat hihat tiiviisti tuulelta. Osissa takkia on käytetty joustavaa kangasta, joka mahdollistaa vartalonmyötäisen leikkauksen rajoittamatta lainkaan liikkumista. Muista vastaavista erottavana tekijänä tässä takissa on sisältä pehmeällä ja pörröisellä keinokarvalla vuorattu huppu, joka nostaa käyttömukavuuden uudelle tasolle.
Lisätietoa
Weight 1.3000
Kuvaus Luhdan tuulenpitävä ja vettä hylkivä laskettelutakki antaa siistin ja sporttisen vaikutelman. Kankaan teksturoitu pinta luo vaatteelle mielenkiintoisen ilmeen. Takista löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet lasketteluun: Helmassa on lumilukko ja hihansuissa joustavat, peukalonreiälliset resorit, jotka sulkevat hihat tiiviisti tuulelta. Osissa takkia on käytetty joustavaa kangasta, joka mahdollistaa vartalonmyötäisen leikkauksen rajoittamatta lainkaan liikkumista. Muista vastaavista erottavana tekijänä tässä takissa on sisältä pehmeällä ja pörröisellä keinokarvalla vuorattu huppu, joka nostaa käyttömukavuuden uudelle tasolle.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri