Luhta Eriksby

Luhta takki naisille
Luhdan pitkä päällystakki vakuuttaa kautta linjan: Päällysmateriaali hylkii vettä ja pitää hyvin tuulta, minkä lisäksi ilmava, untuvan kaltainen vanu huolehtii, että pysyt lämpimänä. Pitkä malli sisemmillä hiharesoreilla ja pehmoisella sisäkauluksella suojaa täysin sään oikuilta, joten voit keskittyä nauttimaan luonnosta ja ulkoilmasta. Kaksisuuntaisen etuvetoketjun ansiosta liikkumisvapaudesta ei tarvitse tinkiä missään tilanteessa.
Lisätietoa
Weight 1.7000
Kuvaus Luhdan pitkä päällystakki vakuuttaa kautta linjan: Päällysmateriaali hylkii vettä ja pitää hyvin tuulta, minkä lisäksi ilmava, untuvan kaltainen vanu huolehtii, että pysyt lämpimänä. Pitkä malli sisemmillä hiharesoreilla ja pehmoisella sisäkauluksella suojaa täysin sään oikuilta, joten voit keskittyä nauttimaan luonnosta ja ulkoilmasta. Kaksisuuntaisen etuvetoketjun ansiosta liikkumisvapaudesta ei tarvitse tinkiä missään tilanteessa.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 65% puuvilla, 35% polyamidi \ nailon